over Gisela2018-04-04T12:25:20+00:00
gisela

over Gisela

Gemotiveerd door stevige levenslessen koos ik medio 2013 voor dit mooie beroep. Om, na ruim 25 jaar bedrijven begeleiden bij hun communicatie, mijn persoonlijke en professionele kwaliteiten te kunnen bundelen. En daarmee van mens tot mens een verschil te willen maken.
Uitvaartbegeleiding kwam spontaan op mijn weg en bleek de juiste vorm – althans op de wijze die ik nastreef. Zo ontstond funéresse: naasten rond het overlijden van hun dierbare met hart en hoofd op maat bijstaan. Betrouwbaar rustpunt zijn in deze kwetsbare periode. Samen de uitvaart en de dagen van voorbereiding tot een warme, liefdevolle beleving laten worden. Want die herinnering is onuitwisbaar en cruciaal voor een goed begin van het rouwproces. Daar zet ik me elke keer graag volledig voor in. Als mens en uitvaartbegeleider.
Geboren en getogen in midden-Nederland, woon ik sinds ’92 in Zutphen. Tegenwoordig in de stad en daarvoor lange tijd in het buitengebied, waar ook mijn nu volwassen zoon werd geboren. Een aantal kernwoorden uit reacties van families:
natuurlijke rust – goede luisteraar – professioneel – warm – betrokken – flexibel – oog en gevoel voor detail – creatief – zorgvuldig – mensenkennis.